Sango o Cus-Cus (carne de porc, cartofi și supă de Hominy)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sango o Cus-Cus (carne de porc, cartofi și supă de Hominy). O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 516 calorii. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, sos creol columbian, achiote măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Supă De Porc Și Hominy, Posole (supă mexicană cu carne de porc și hominy), și Carne de porc și Hominy în supă de ardei iute roșu / tocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
dantelați oasele de porc și hominy într-o oală mare, adăugați alinos și bulionul de vită.Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 1 oră și 15 minute.
Adăugați cartofii, chimenul măcinat, achiote, hogao, sare și piper. Acoperiți și gătiți încă 40 de minute sau până când carnea de porc este gătită.
Se ornează cu coriandru proaspăt tocat și hogao.
Se servește cu orez alb, avocado și aji pe lateral.