Sandy ' s Sweet Slow Cooker Sauerkraut

Sandy ' s Sweet Slow Cooker Sauerkraut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați varza dulce a aragazului lent al lui Sandy. Această rețetă servește 8. O porție conține 119 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, ceapă, semințe de caras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Carne de porc și varză lentă, Aragaz lent varză acră și cârnați, și Bratwurst cu aragaz lent cu varză și mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți varza murată, apa, morcovul, zahărul brun, mărul, ceapa dulce, semințele de caras, sarea și piperul negru într-un aragaz lent. Gatiti la minim aproximativ 7 ore; adăugați kielbasa. Gatiti inca o ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Ceapă DulceCeapă Dulce
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
KielbasaKielbasa
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista