Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită

Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită
Hot sandwich-uri friptură de vită necesită în jurul valorii de 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 232 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de cimbru măcinat, pâine, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită, Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită, și Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, topiți untul la foc mediu. Friptură maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția rulourilor; acoperiți și fierbeți până când friptura este fragedă, aproximativ 3-1/2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a menține friptura la foc mic în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scoateți carnea din bulion și rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Lăsați carnea să stea 20 de minute. Tăiați orice grăsime și tăiați subțire carnea. Când este gata de servit, reîncălziți carnea de vită feliată în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Serviți pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista