Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită

Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită
Hot sandwich-uri friptură de vită necesită în jurul valorii de 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 232 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de cimbru măcinat, pâine, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită, Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită, și Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, topiți untul la foc mediu. Friptură maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția rulourilor; acoperiți și fierbeți până când friptura este fragedă, aproximativ 3-1/2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a menține friptura la foc mic în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
4
Scoateți carnea din bulion și rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Lăsați carnea să stea 20 de minute. Tăiați orice grăsime și tăiați subțire carnea. Când este gata de servit, reîncălziți carnea de vită feliată în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Serviți pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista