Sandwich Gouda la grătar cu roșii și busuioc
Sandvișul Gouda la grătar cu roșii și busuioc este un vegetarian felul principal. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 731 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, brânză gouda, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandwich Cu Brânză La Grătar Cu Busuioc De Roșii, Supă de busuioc de roșii cu sandviș cu brânză la grătar, și Biscuiți de roșii cu Gouda afumată cu brânză la grătar.
Instrucțiuni
Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine. Aranjați 4 felii, cu unt în jos, pe suprafața de lucru curată. Împărțiți brânza uniform între 4 felii de pâine. Aranjați feliile de roșii peste brânză, tăind feliile în jumătate pentru a se potrivi, dacă este necesar. Împrăștiați frunzele de busuioc peste roșii. Se acoperă cu feliile de pâine rămase, cu unt în sus.
Așezați sandvișurile pe un grătar mediu-fierbinte, la foc direct. Gatiti pana cand painea devine aurie si branza incepe sa se topeasca, aproximativ 4 minute in functie de caldura gratarului.Întoarceți sandvișurile și continuați la grătar până când pâinea este aurie și brânza este complet topită. Treceți într-o parte ușor mai rece a grătarului pentru a se topi dacă pâinea se întunecă prea mult.