Sandwich de porc fiert cu bulion picant de roșii (Tortas Ahogadas)
Sandwich de porc fiert cu bulion picant de roșii (Tortas Ahogadas) este un lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 663 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,3 USD pe porție. Dacă aveți frunze de dafin, fasole pinto prăjită, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tortas Ahogadas, Halibut fiert într-un bulion de roșii-fenicul, și Scoici fierte la grătar și Chorizo în bulion de roșii-șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare și grea, încălziți scurtarea legumelor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea Legumelor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Presărați carnea de porc peste tot cu sare și piper. Căutați carnea pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Adăugați cu grijă 3 căni de apă, usturoiul, boabele de piper, frunza de dafin și ceapa. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 25 de minute. Descoperiți și continuați să gătiți până când lichidul se evaporă complet și carnea de porc este rumenită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Între timp, încălziți fasolea prăjită în cuptorul cu microunde sau într-o cratiță la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Orz Alb Perlat
5
Transferați carnea pe o tăietură. Aruncați usturoiul, boabele de piper, frunza de dafin și ceapa. Tăiați subțire bucățile de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Tăiați fiecare bolillo pe jumătate pe lungime, întindeți 2 linguri de fasole prăjită pe fiecare jumătate de jos și deasupra cu 1/4 cană de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
Pâine Cu Nuci și Stafide
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Pune cealaltă jumătate bolillo deasupra.
8
Serviți în boluri puțin adânci și udați fiecare tortă cu bulionul cald de roșii picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Combinați roșiile, usturoiul, ceapa, oregano și chile într-un blender și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Transferați amestecul de roșii în cratiță medie și grea și adăugați bulionul de pui. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până la roșu aprins, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe