Sandwich de porc crocant în cuptor în stil Hoi An (Banh Mi Thit Hoi An)

Sandwich de porc crocant în cuptor în stil Hoi An (Banh Mi Thit Hoi An)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete vietnameze, așa că încercați sandvișul de porc crocant în cuptor în stil Hoi An (Banh Mi Thit Hoi An). Această rețetă face 6 porții cu 555 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ulei de salată, amestec de salate, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich de porc crocant în cuptor în stil Hoi An (Banh Mi Thit Hoi An), Banh Mi (Sandwich în stil vietnamez), și Sandwich de pui în stil Banh Mi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, amestecați cinci condimente până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă uleiul, șalotele și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carnea de porc măcinată și amestecați des, rupându-se cu lingura, până când carnea este sfărâmicioasă și nu mai este roz, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați sos de soia, zahăr și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Tăiați baghetele în jumătate transversal, apoi împărțiți-le pe lungime aproape până la capăt, lăsând jumătățile atașate într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
5
Întindeți aproximativ 1 linguriță de pastă de chili pe o parte tăiată a fiecărei secțiuni de baghetă. Puneți aproximativ 1/6 din amestecul de porc măcinat cald, inclusiv sucuri, peste pasta de chili. Introduceți 1/6 din feliile de porc uniform în fiecare sandviș. Așezați sandvișurile ușor pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
BaguetteBaguette
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 doar până când umplutura este caldă și crusta este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți sandvișurile din cuptor și umpleți fiecare cu 1/6 din castraveți, amestec de salată, busuioc și șobolani prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Verde MixtVerde Mixt
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Adăugați mai multă pastă de chili și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor arome de salată de fructe, guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele minciună sur pe mai puțin pentru câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromatic completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect pe cont propriu ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acre și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista