Sandwich cu unt de arahide la grătar și jeleu

Sandwich cu unt de arahide la grătar și jeleu
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 399 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 75 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide neted, gem de căpșuni, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandwich cu unt de arahide la grătar și jeleu, Sandwich cu jeleu cu unt de arahide la grătar cu fructe, și Biscuiți Sandwich Cu Unt De Arahide Și Jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de pâine pe o suprafață de lucru și întindeți untul de arahide pe 1 felie de pâine și gemul pe cealaltă; pune deoparte.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cele 2 felii de umplutură de pâine cu fața în sus și gătiți până când fundul se rumeneste și umplutura se încălzește, aproximativ 6 minute.Folosind o spatulă plată, întoarceți 1 felie de pâine pe cealaltă pentru a închide sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Transferați pe o farfurie și serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista