Sandwich cu sparanghel și parmezan de primăvară
Sandvișul cu sparanghel și parmezan de primăvară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, frunze de salată bibb, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel De Primăvară, Sparanghel De Primăvară, și Supă De Sparanghel De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul și 1/3 cană de apă într-un castron pentru microunde. Gatiti la cuptorul cu microunde la maxim 1 minut, sau doar pana se inmoaie. Clătiți sub apă rece și uscați cu prosoape de hârtie.
Întindeți 1 parte din 6 felii de pâine cu 1/4 linguriță de unt și aproximativ 1 lingură de maioneză fiecare.
Strat cu sparanghel și se presară cu parmezan.
Așezați salata verde peste sparanghel, condimentați cu piper și acoperiți cu 6 felii de pâine rămase pentru a forma 6 sandvișuri. Felie pe diagonală; acesta este un sandviș care emană primăvară !