Sandwich cu cotlet de pui cu maioneză din plante
Sandwich de pui de pui cu maioneză de plante este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 731 calorii, 44G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Dacă aveți salată, maioneză, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich Cu Cotlet De Pui, Gatiti cartea: sandwich cu cotlet de pui in stil Philly, și Sandviș cu cotlet de pui cu spanac proaspăt, roșii Campari și mozzarella de bivoliță | Carrie ' s Experimental Kitchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Scoateți pielea din pui și îndepărtați oasele. Tăiați pieptul în diagonală pentru a face 4 bucăți subțiri. Puneți puiul ușor între 2 bucăți de folie de plastic. Condimentați cotletele cu sare și piper, după gust și periați-le cu puțin ulei. Grătați cotletele până la fiert, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească.
Puneți maioneza într-un bol împreună cu muștarul, coaja de lămâie, pătrunjelul și frunzele de fenicul și amestecați pentru a combina. Verificați condimentele și adăugați sare și piper, după gust.
Tăiați bagheta pe jumătate pe lungime.
Răspândiți maioneza de plante pe jumătatea inferioară. Se acoperă cu puiul, ceapa și salata verde.
Întindeți maioneza rămasă pe cealaltă jumătate și puneți-o deasupra.
Tăiați sandvișul în 4 bucăți și înfășurați bine în hârtie cerată sau folie de plastic.