Sandwich Cu Club Triplu-Porc
Triple-porc Club Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 728 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de sare kosher, oțet de cidru, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cel mai bun sandwich Triple Decker Club, Sandwich-Ul Triple Chipotle Club, și Speedy Triple-Decker Club.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi.Aranjați bucățile de slănină într-un singur strat pe 2 foi de copt cu margini.
Coaceți timp de 10 minute. Rotiți tigăile între rafturile cuptorului și continuați să coaceți până când slănina este crocantă și rumenită, cu aproximativ 5 până la 10 minute în plus.
Transferați bucățile de slănină pe o farfurie mare căptușită cu prosop de hârtie, așezând prosoape de hârtie suplimentare între fiecare strat de slănină. Turnați cu grijă grăsimea de slănină de pe foile de copt într—o ceașcă de măsurare rezistentă la căldură-aveți nevoie de 2/3 cană. (Dacă nu aveți suficientă grăsime de slănină, adăugați ulei vegetal după cum este necesar.) Aruncați orice exces de grăsime de slănină.
Lăsați grăsimea de slănină măsurată să se răcească timp de 15 minute.
Așezați gălbenușurile de ou, oțetul și muștarul într-un castron mediu și bateți până se combină. În timp ce bateți constant, adăugați foarte încet grăsimea de slănină sau amestecul de grăsime–ulei de slănină într-un flux subțire până când este complet încorporat și amestecul este îngroșat și cremos.
Adăugați sarea și piperul și bateți pentru a combina; set aside.To asamblați: creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe și păstrați un suport în treimea superioară a cuptorului.Înjumătățiți, miez și tăiați mărul în felii groase de 1/8 inch.
Așezați feliile într-un castron mediu, stropiți cu oțetul și aruncați pentru a acoperi.
Așezați 6 felii de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt curată. Prăjiți la cuptor, răsturnând o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați pe o suprafață de lucru și repetați cu feliile de pâine rămase.
Întindeți 1 lingură de maioneză de slănină pe fiecare felie de pâine. Împărțiți în mod egal toate feliile de mere între 4 felii de pâine. Acoperiți merele cu șuncă și o altă felie de pâine. Se acoperă cu feliile de slănină rezervate și se termină cu restul de 4 felii de pâine, cu maioneză în jos. Feliați fiecare sandviș în sferturi și serviți.