Sandwich cu carne de vită și piper la grătar
Carne de vită la grătar și piper Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 439 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare, parmezan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Vită Și Dulce Cherry Pepper Sandwich, Sandwich cu ardei roșu prăjit la grătar și șuncă, și Sandviș cu ceapă, piper și carne de vită italiană savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente pe o parte a fripturii; lăsați să stea 10 minute.
Așezați friptura pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați friptura să stea 10 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele. Aplatizați ardeii cu mâna.
Așezați ardeii cu pielea în jos pe grătar; grătiți 12 minute sau până se înnegrește.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Curățați și tăiați fiecare jumătate în sferturi.
Combinați maioneza, brânza, sucul și 1 cățel de usturoi într-un castron mic, amestecând bine.
Întindeți aproximativ 1/4 cană de amestec de maioneză pe partea tăiată a fiecărei jumătăți de pâine. Aranjați carnea de vită uniform pe jumătatea inferioară; deasupra cu ardei. Acoperiți cu jumătate de pâine superioară, apăsând ușor.
Tăiați sandvișul în 4 pene.