Sandwich cu carne de vită și brânză Philly

Philly carne de vită și brânză Sandwich este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 213 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ouă, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Slow Cooker Friptură De Vită Philly Cheesesteak Franceză Dip Sandwich Cu Brânză La Grătar, Sandwich Cu Friptură De Brânză Philly, și Sandwich Cu Friptură De Brânză Philly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Ungeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu scurtare. Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti ardeiul gras si ceapa in tigaie, amestecand ocazional, pana se inmoaie; se ia de pe foc.
Se amestecă împreună Bisquick, lapte, maioneză și ouă.
Se toarnă jumătate din aluat în vasul de copt. Se acoperă cu jumătate din carnea de vită, amestecul de ardei gras și trei sferturi din brânză. Se acoperă cu carnea de vită rămasă.
Se toarnă aluatul rămas peste carnea de vită.
Coaceți descoperit 35 până la 45 de minute sau până se rumenesc. Se acoperă cu brânza rămasă.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.