Sandwich cu brânză la grătar cu gem de ceapă roșie

Sandwich cu brânză la grătar cu gem de ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 94G de grăsime, și un total de 1293 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin, gorgonzola, pâine rustică crustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Sandvișul cu brânză la grătar și ceapă roșie al lui Kristen, Sandwich Cu Brânză La Grătar Cu Chutney De Ceapă, și Sandwich Cu Brânză La Grătar Cu Ceapă Franceză.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și gătiți până la moale și translucid aproximativ 10 până la 15 minute.
Adăugați zahărul, oțetul de vin roșu și 3 linguri de apă și gătiți până când lichidul se reduce complet și ceapa se caramelizează, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Ungeți exteriorul fiecărei felii de pâine și aranjați, cu unt în jos, pe o tigaie. Puneți 1 bucată de Taleggio pe o felie de pâine cu unt, apoi o bucată de Gorgonzola. Se acoperă cu o lingură plină de gem de ceapă și o altă felie de Taleggio. Acoperiți-l o altă felie de pâine. Repetați cu ingredientele rămase.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mic.
Puneți sandvișurile în tigaie și gătiți până când pâinea este prăjită și aurie și brânza este topită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Feliați fiecare sandwich în jumătate și serviți.