Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci (alias topitura de ciuperci)

Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci (alias topitura de ciuperci)
Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci (alias topitura de ciuperci) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 706 calorii, 31g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 137248 de gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci și Prosciutto, Sandwich de mic dejun topit cu ciuperci cu cartofi dulci cartofi prăjiți, și Sandwich Cu Ciuperci Portobello La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul și încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se adaugă usturoiul și cimbru și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Se adaugă ciupercile cremini și se sotează până la început să se caramelizeze și se rumenesc, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
5
Adăugați vinul, deglazați tigaia și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 2-3 minute.Se condimentează cu sare și piper, se adaugă pătrunjelul și se ia de pe foc și se lasă să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă brânza în ciuperci.Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine și așezați 2 în tigaie cu unt în jos.Completați fiecare cu 1/2 din amestecul de ciuperci și, în final, feliile de pâine rămase cu partea untă în sus.Grătiți până când brânza s-a topit și pâinea se rumeneste, aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Revista