Sandvișuri Ușoare De Porc Trase La Cuptor

Sandvișuri Ușoare De Porc Trase La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri ușoare de porc la cuptor. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 241 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, boia de ardei, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri De Porc Trase La Cuptor, Sandvișuri De Porc Ușor Trase, și Flautas de porc tras la cuptor cu cremă de Avocado + Card cadou Visa de 100 USD pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați zahărul brun, sarea, piperul, chimenul, coriandrul, boiaua și cayenne într-un castron mic și amestecați cu degetele până se omogenizează. Frecați generos pe toate suprafețele de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt căptușită cu folie, cu pielea în sus și transferați-o în cuptor. Prăjiți până când o furculiță introdusă în cea mai groasă parte a cărnii de porc poate fi răsucită ușor și carnea se sfărâmă cu puțină rezistență, aproximativ 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți carnea de porc din cuptor. Creșteți temperatura la 500 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Ridicați cu grijă pielea de pe carnea de porc. Răsturnați orice carne sau grăsime agățată într-un castron mare folosind o furculiță sau o lingură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați umărul de porc în castron și readuceți pielea pe foaia de copt. Prăjiți pielea până când este crocantă și cu bule, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Când carnea de porc este suficient de rece pentru a fi manipulată, carnea pul din os și tăiați cu degetele. Aruncați osul. Tăiați fin pielea și amestecați-o cu carnea. Condimentați carnea cu sare și piper după gust, apoi condimentați cu oțet, zahăr, fulgi de ardei roșu și fum lichid (dacă utilizați), începând cu jumătate din fiecare și crescând până când se atinge nivelul dorit de condiment. (A se vedea nota de mai sus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
9
Serviți carnea de porc trasă fierbinte în chifle prăjite cu condimente după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista