Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri ușoare de porc la cuptor. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 241 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, boia de ardei, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri De Porc Trase La Cuptor, Sandvișuri De Porc Ușor Trase, și Flautas de porc tras la cuptor cu cremă de Avocado + Card cadou Visa de 100 USD pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați zahărul brun, sarea, piperul, chimenul, coriandrul, boiaua și cayenne într-un castron mic și amestecați cu degetele până se omogenizează. Frecați generos pe toate suprafețele de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt căptușită cu folie, cu pielea în sus și transferați-o în cuptor. Prăjiți până când o furculiță introdusă în cea mai groasă parte a cărnii de porc poate fi răsucită ușor și carnea se sfărâmă cu puțină rezistență, aproximativ 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți carnea de porc din cuptor. Creșteți temperatura la 500 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Ridicați cu grijă pielea de pe carnea de porc. Răsturnați orice carne sau grăsime agățată într-un castron mare folosind o furculiță sau o lingură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați umărul de porc în castron și readuceți pielea pe foaia de copt. Prăjiți pielea până când este crocantă și cu bule, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Când carnea de porc este suficient de rece pentru a fi manipulată, carnea pul din os și tăiați cu degetele. Aruncați osul. Tăiați fin pielea și amestecați-o cu carnea. Condimentați carnea cu sare și piper după gust, apoi condimentați cu oțet, zahăr, fulgi de ardei roșu și fum lichid (dacă utilizați), începând cu jumătate din fiecare și crescând până când se atinge nivelul dorit de condiment. (A se vedea nota de mai sus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Serviți carnea de porc trasă fierbinte în chifle prăjite cu condimente după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale