Sandvișuri Ușoare De Porc Trase La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri ușoare de porc la cuptor. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 241 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, boia de ardei, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri De Porc Trase La Cuptor, Sandvișuri De Porc Ușor Trase, și Flautas de porc tras la cuptor cu cremă de Avocado + Card cadou Visa de 100 USD pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Combinați zahărul brun, sarea, piperul, chimenul, coriandrul, boiaua și cayenne într-un castron mic și amestecați cu degetele până se omogenizează. Frecați generos pe toate suprafețele de carne de porc.
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt căptușită cu folie, cu pielea în sus și transferați-o în cuptor. Prăjiți până când o furculiță introdusă în cea mai groasă parte a cărnii de porc poate fi răsucită ușor și carnea se sfărâmă cu puțină rezistență, aproximativ 3 1/2 ore.
Scoateți carnea de porc din cuptor. Creșteți temperatura la 500 de grade F.
Ridicați cu grijă pielea de pe carnea de porc. Răsturnați orice carne sau grăsime agățată într-un castron mare folosind o furculiță sau o lingură mare.
Transferați umărul de porc în castron și readuceți pielea pe foaia de copt. Prăjiți pielea până când este crocantă și cu bule, aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Când carnea de porc este suficient de rece pentru a fi manipulată, carnea pul din os și tăiați cu degetele. Aruncați osul. Tăiați fin pielea și amestecați-o cu carnea. Condimentați carnea cu sare și piper după gust, apoi condimentați cu oțet, zahăr, fulgi de ardei roșu și fum lichid (dacă utilizați), începând cu jumătate din fiecare și crescând până când se atinge nivelul dorit de condiment. (A se vedea nota de mai sus.)
Serviți carnea de porc trasă fierbinte în chifle prăjite cu condimente după dorință.