Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri ușoare de porc la cuptor. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 241 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, boia de ardei, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri De Porc Trase La Cuptor, Sandvișuri De Porc Ușor Trase, și Flautas de porc tras la cuptor cu cremă de Avocado + Card cadou Visa de 100 USD pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați zahărul brun, sarea, piperul, chimenul, coriandrul, boiaua și cayenne într-un castron mic și amestecați cu degetele până se omogenizează. Frecați generos pe toate suprafețele de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt căptușită cu folie, cu pielea în sus și transferați-o în cuptor. Prăjiți până când o furculiță introdusă în cea mai groasă parte a cărnii de porc poate fi răsucită ușor și carnea se sfărâmă cu puțină rezistență, aproximativ 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scoateți carnea de porc din cuptor. Creșteți temperatura la 500 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Ridicați cu grijă pielea de pe carnea de porc. Răsturnați orice carne sau grăsime agățată într-un castron mare folosind o furculiță sau o lingură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Transferați umărul de porc în castron și readuceți pielea pe foaia de copt. Prăjiți pielea până când este crocantă și cu bule, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De Verjuic
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Când carnea de porc este suficient de rece pentru a fi manipulată, carnea pul din os și tăiați cu degetele. Aruncați osul. Tăiați fin pielea și amestecați-o cu carnea. Condimentați carnea cu sare și piper după gust, apoi condimentați cu oțet, zahăr, fulgi de ardei roșu și fum lichid (dacă utilizați), începând cu jumătate din fiecare și crescând până când se atinge nivelul dorit de condiment. (A se vedea nota de mai sus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Serviți carnea de porc trasă fierbinte în chifle prăjite cu condimente după dorință.