Sandvișuri Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Slaw Jicama

Cornmeal-Crusted Tilapia sandwich-uri cu Jicama Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 610 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,12 USD pe porție. Un amestec de sub-rulouri din cereale integrale, măr fuji, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Tilapia Cu Crustă De Făină De Porumb Cu Unt De Lime, Sandvișuri Tilapia cu crustă de făină de porumb cu unt de Lime, și Tilapia cu crustă de porumb cu Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Scoateți jumătățile de pâine de sus și de jos, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch.
Așezați pâinea, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt și fierbeți timp de 1 1/2 minute sau până când este prăjită.
Așezați maioneza, iaurtul, oțetul și 1/4 linguriță de sare într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Adăugați salată de varză, jicama, măr și jalapeo; aruncați bine pentru a acoperi.
Puneți făina de porumb și piperul negru într-un vas.
Puneți laptele într-un vas. Înmuiați peștele în lapte. Dragă în amestec de făină de porumb; scuturați excesul de pâine.
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați pește; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați 1 file în fiecare Sul; împărțiți salata de varză între sandvișuri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.