Sandvișuri Stilton, pere, curmale și slănină presate
O porție conține 453 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă $2.18 pe portie se încadrează în bugetul dvs., presat Stilton, pere, data, și Bacon sandwich-uri ar putea fi un excelent fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 169 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de pere asiatice, muștar dijon, curmale medjool și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri presate cu pere, șuncă și brânză, Stilton Data Dip, și Tartă De Pere Cu Crustă Presată.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este crocanta si aurie, aproximativ 8 minute. Cu lingura cu fante, transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Se toarnă grăsime topită în castron; rezervă.
Întindeți partea tăiată a fiecărei jumătăți inferioare de pâine cu 1 linguriță de muștar. Cu degetele, îndepărtați și aruncați gropile din curmale. Apăsați 3 curmale pe pâine (peste muștar), întinzând ușor cu vârful degetelor. Împărțiți slănina uniform între bucățile de pâine, stropind peste curmale. Aranjați 5 felii de pere peste slănină, apoi acoperiți cu 2 uncii Stilton.
Apăsați restul de 4 bucăți de baghetă pe brânză, apoi periați ambele părți ale fiecărui sandviș cu grăsime de slănină rezervată. Gatiti sandvisurile la foc mediu in tigaia acum goala, apasand in jos cu spatula, pana cand branza incepe sa se topeasca si painea este aurie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Servește. Alternativ, apăsați sandvișurile într-o presă panini până când sunt prăjite și încălzite. Sere.