Sandvișuri Portobello Prăjite
Sandvișurile Portobello prăjite sunt un vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 301 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet balsamic, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Sandvișuri prăjite cu ciuperci Portobello cu maioneză parmezană, Sandvișuri de buzunar cu parmezan de vinete prăjite cu ciuperci Portobello, și Sandvișuri Portobello.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit; aplatizați cu mâna.
Așezați ciupercile (partea branhială în jos) și feliile de ceapă pe tigaie.
Combinați 1 1/2 linguri de oțet balsamic și ulei de măsline, amestecând cu un tel.
Ungeți uniform amestecul de oțet peste ciuperci, felii de ceapă și jumătăți de piper.
Se fierbe 8 până la 9 minute sau până când capacele de ciuperci sunt fragede.
Îndepărtați ciupercile; se fierbe ceapa și ardeiul gras 3 minute suplimentare sau până când sunt crocante.
Așezați capacele de ciuperci pe jumătățile inferioare ale chiflelor; așezați cu grijă jumătățile de ceapă și piper peste capacele de ciuperci.
Puneți brânza peste ceapă. Se fierbe 1 minut sau până când brânza începe să se topească. Se acoperă cu frunze de busuioc și se presară fiecare cu 1/2 linguriță de oțet. Acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.