Sandvișuri Picante De Vită La Grătar

Sandvișuri Picante De Vită La Grătar
Nevoie de un fel principal fără lactate? Sandvișurile picante de vită la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 330 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 1,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită, rulouri, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Sandvișuri Picante De Friptură De Vită La Grătar, Sandvișuri De Vită La Grătar, și Sandvișuri De Vită La Grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez la foc mediu, sotati ceapa si usturoiul in ulei pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se adaugă friptură și se rumenesc pe toate părțile.
3
Adăugați următoarele 10 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-1/2 până la 4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea;rece. Sosul se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute. Tăiați carnea; reveniți la sos și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Serviți aproximativ 1/2 cană pe fiecare rolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista