Sandvișuri Monte Cristo cu elvețiană și șuncă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile Monte Cristo cu elvețiană și șuncă. Această rețetă servește 4. O porție conține 654 calorii, 44G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, pâine, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este bine. Încercați Ham' n ' Swiss Monte Cristo, Sandwich Monte Cristo (șuncă prăjită și Elvețiană cu jeleu de coacăz roșu), și Sandvișuri Monte Cristo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tavă mare sau o tigaie cu spray de gătit și puneți tigaia la foc mediu.
Într-un vas superficial, amestecați ouăle, laptele, muștarul, scorțișoara, sarea și piperul negru. Pune deoparte.
Întindeți 1 lingură de chutney de mango pe 4 felii de pâine. Se acoperă cu felii de șuncă și brânză. Se acoperă cu a doua felie de pâine și se transferă sandvișurile în amestecul de ouă. Întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți.
Transferați sandvișurile în tigaia fierbinte și gătiți 3 până la 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc la exterior și brânza începe să se topească.