Friptură de susan

Friptură de susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați Friptura de susan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 190 de calorii. Pentru 1,91 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Mergeți la magazin și cumpărați friptură de vită, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de friptură de susan, fidea de orez cu friptură de susan și ghimbir și fidea de orez cu friptură de susan și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Scoateți friptura și puneți-o într-un recipient mare de sticlă puțin adânc sau într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1-inch Grosime) Fripturi De Muschi(1-inch Grosime) Fripturi De Muschi
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
2
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste carne. Acoperiți sau sigilați și dați la frigider pentru 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire, Pentru AromăSos Worcestershire, Pentru Aromă
3
Scurgeți și aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Friptura la gratar, acoperita, la foc mediu pana cand carnea ajunge la starea dorita pentru mediu-rare, un termometru pentru carne trebuie sa arate 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°). Tăiați subțire peste bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cesti De Gheata Ras3 Cesti De Gheata Ras
(1-inch Grosime) Fripturi De Muschi(1-inch Grosime) Fripturi De Muschi
Sos Worcestershire, Pentru AromăSos Worcestershire, Pentru Aromă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru Flank Steak. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista