Sandvișuri Mojito Cu Pui La Grătar

Sandvișurile Mojito cu pui la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 343 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă de tei, piept de pui, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu pui și ardei la grătar cu față deschisă, cu pene Romaine la grătar, Resturi De Makeover Pui La Grătar La Pui Și Sandvișuri Portobello Mushroom Club, și Spiedies de pui (sandvișuri de pui la grătar marinate cu lămâie și ierburi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti sandwich, combinați 1 lingură de mentă și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați oferte de piept de pui; sigilați și marinați la frigider timp de 15 minute, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Așezați puiul și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata și ceapa este fragedă.
Scoateți din grătar; presărați puiul cu sare și piper.
Grătați jumătățile de rulou, tăiate cu fața în jos, până se prăjesc ușor, aproximativ 1 minut.
Întindeți aproximativ 1 lingură de pansament peste jumătățile inferioare ale rulourilor. Completați fiecare porție cu 3 uncii de piept de pui, 1 felie de ceapă, 2 felii de roșii și 1 frunză de salată; acoperiți cu jumătăți superioare de rulouri.