Sandvișuri marocane cu morcov și brânză de capră cu tapenadă verde de măsline
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 395 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, morcovi, cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Marocane Cu Morcov Și Hummus Cu Tapenadă Verde De Măsline, Tapenadă De Măsline Și Brânză De Capră Crostini, și Crostini de brânză de capră cu tapenadă de smochine-măsline.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul, sucul de lămâie, condimentele, sarea și uleiul într-un castron mare până când zahărul este dizolvat.
Înjumătățiți morcovii transversal pe o diagonală lungă, apoi, începând de la capetele diagonale, tăiați în felii groase de 1/16 inci folosind slicer. Gatiti morcovii intr - o oala de 4 pana la 5 litri de apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 45 de secunde.
Se scurge bine într-o strecurătoare și se aruncă imediat cu pansament. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, apoi se marinează, acoperit și răcit, cel puțin 4 ore.
Pulsați măslinele cu capere, pătrunjel, hamsie, coajă, suc de lămâie și piper într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier, apoi răzuiți partea bolului cu o spatulă de cauciuc. Pulsând motorul, adăugați ulei într-un flux lent și continuați să pulsați până când amestecul este tocat fin (nu pulsați la o pastă).
Întindeți tapenada pe 6 felii de pâine și brânză de capră pe 6 felii rămase, apoi faceți sandvișuri cu morcovi.
* Morcovii pot Marina până la 2 zile. * Tapenada poate fi făcută cu 1 săptămână înainte și răcită, acoperită.