Sandvișuri marinate cu Tofu și vinete
Sandvișurile marinate cu Tofu și vinete sunt lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 2 porții. Acest curs principal are 334 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de vinete, căței de usturoi, oțet de orez condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Miso-tofu marinat și vinete peste tăiței Soba, Tofu Marinat, și Salată De Tofu Marinată.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti marinada, combinați primele 6 ingrediente într-un vas mare de copt superficial.
Tăiați 2 fante în partea superioară a fiecărei felii de vinete.
Adăugați feliile de vinete, feliile de tofu și ciupercile la marinată.
Lăsați amestecul să stea 6 minute, întorcându-se după 3 minute. Aranjați vinetele, tofu și ciupercile pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 6 minute pe fiecare parte.
Se toarnă marinata rămasă peste vinete, tofu și ciuperci.
Combinați maioneza și hreanul într-un castron mic.
Întindeți amestecul de maioneză uniform pe jumătățile de brioșă. Jumătatea de jos superioară a fiecărei brioșe cu 1 felie de vinete, 1 felie de tofu, 1 ciupercă, felie de vinete rămasă și blat de brioșă.