Sandvișuri italiene de vită ale mamei

Sandvișuri italiene de vită ale mamei
Sandvișurile italiene de vită ale mamei sunt o rețetă mediteraneană care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, friptură de vită, amestec de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 8 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți fiecare friptură în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgere.
3
Transferați carnea într-un 7-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Combinați apa, ceapa, usturoiul, sosul de salată și amestecurile de sos, fulgii de piper, condimentele italiene și sosul Worcestershire; se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți carnea de vită; se răcește ușor. Grăsime degresată din sucurile de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Turnați sucurile într-un castron mare. Tăiați carnea de vită cu două furculițe; adăugați în castron. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Transferați în recipientele congelatoare. Congelați până la 3 luni.
8
Pentru a folosi carne congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Se introduce într-un cuptor olandez; se încălzește. Folosind o lingură cu fante, așezați 1/2 cană pe fiecare coc. Se acoperă cu brânză și giardiniera, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiană în meniu? Încercați să vă asociați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Un nas complex de vișine, mure coapte, cassis și condimente calde, un gust neted și rotund și un finisaj lung. Amestec: 95% Sangiovese și 5% Merlot.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate16
Revista