Sandvișuri gremolata cu miel și portocale

Sandvișuri gremolata cu miel și portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile Gremolata de miel și portocale. Această rețetă face 4 porții cu 1431 calorii, 63G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză din lapte de oaie, coajă de portocală, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de miel la grătar cu lămâie-tarhon a Aproximoli și Gremolata portocalie, Raft De Miel Cu Gremolata, și Cotlet de miel cu fistic Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 5 linguri de ulei de măsline și usturoi într-un castron mic. Cuptor cu microunde timp de 45 de secunde. Se amestecă coaja, oregano, rozmarin și cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Gât De PuiGât De Pui
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu până abia începe să fumeze. Condimentează mielul cu sare și piper. Gatiti mielul, rasturnand ocazional, pana se rumeneste bine si un termometru de citire instant introdus in centru Inregistreaza 125 f pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se transferă pe placa de tăiat și se lasă să se odihnească 5 minute. Feliați subțire pe o părtinire în felii groase de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai de sus și preîncălziți cuptorul la fierbere ridicată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați ciabatta direct pe raftul cuptorului și fierbeți până devine auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Transferați la placa de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Ungeți feliile cu muștar și acoperiți cu brânză. Top brânză cu amestec de miel și ierburi/coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
8
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista