Sandvișuri De Vită În Stil Italian

Sandvișuri De Vită În Stil Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați sandvișurile de vită în stil Italian. O porție conține 439 calorii, 44G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de praf de usturoi, friptură de chuck, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Sandvișuri În Stil Italian, Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, și Sandvișuri Presate, În Stil Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un aragaz lent combinați apa, amestecul de supă, sosul Worcestershire, praful de usturoi, marjoram, cimbru și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
MaghiranMaghiran
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Adăugați carnea și amestecul de amestec. Gatiti o jumatate de zi la un nivel ridicat sau toata ziua la un nivel scazut sau pana cand carnea se destrama. Trageți carnea în afară și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista