Sandvișuri de pui la grătar cu Pesto de salvie și mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri de pui la grătar cu Pesto de salvie și mere. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 634 calorii, 30g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de parmezan, jumătăți de piept de pui, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma merele, puteți urma acest fel principal cu Mere Cu Caramel Fierbinte ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Pui Pesto La Grătar, Apple-Sage glazurat curcan întreg la grătar cu mere la grătar, și Sandvișuri Pesto De Pui Ușor La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind viraje pornite / oprite, amestecați frunzele de salvie, nucile de pin, pătrunjelul și usturoiul în procesor până când amestecul este tocat mărunt. Cu mașina în funcțiune, adăugați 3/4 cană de ulei și amestecați până se formează pastă groasă.
Se transferă într-un castron mic; se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Apăsați folie de plastic pe suprafața pesto și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Așezați fiecare piept de pui între foi de hârtie cerată. Folosind sucitor sau ciocan de carne, Lira fiecare la 1/2-inch grosime.
Perie de pui cu 3 linguri de ulei; se presara cu sare si piper.
Lăsați puiul să stea 30 de minute.
Pregătiți grătarul (foc mediu). Pui la grătar până când este ferm la atingere și gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe platou. Focaccia la grătar până abia începe să se rumenească, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Aranjați jumătățile inferioare ale focaccia pe suprafața de lucru.
Întindeți fiecare cu maioneză. Completați fiecare cu un strat suprapus de măr feliat, apoi 1 piept de pui.
Stropiți fiecare piept de pui cu pesto.
Răspândiți pesto pe partea tăiată a blaturilor de pâine.
Așezați blaturile pe pui, cu pesto în jos.
Tăiați sandvișurile în jumătate pe diagonală.
Transferați sandvișurile în farfurii și serviți.