Sandvișuri de porc și fasole ale bunicii
Sandvișurile de porc și fasole ale bunicii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 394 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați slănină, fasole coaptă, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sandvișuri cu ceai de castravete ale bunicii, Caserola de fasole verde a bunicii, și Supa de fasole albă a bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Așezați felii de pâine pe o tigaie care a fost căptușită cu folie de aluminiu. Puneți aproximativ 1/2 cană de fasole pe fiecare bucată de pâine. Acoperiți fiecare grămadă de fasole cu o felie de brânză.
Așezați trei jumătăți de felii de slănină pe fiecare sandwich, astfel încât să nu atârne peste margine.
Se fierbe timp de 5 minute în cuptorul preîncălzit sau până când slănina este gătită și brânza este topită. Urmăriți-le cu atenție! Vă sugerez să lăsați ușa cuptorului crăpată lângă marcajul de 5 minute pentru a permite o parte din căldura cuptorului să scape.