Sandvișuri De Porc Fiesta

Sandvișuri De Porc Fiesta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de porc Fiesta. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 261 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de grapefruit, apă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Salată De Ton Fiesta, Plăcintă De Porc Fiesta, și Cotlet de porc cubanez cu fasole neagră Bush Fiesta Grillin' fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate; străpungeți de mai multe ori cu o furculiță.
2
Într-un castron mare, combinați următoarele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă jumătate de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; refrigerați peste noapte, întorcându-vă ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Scurgeți și aruncați marinada. Într-un cuptor olandez la foc mediu, prăjiți maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Așezați ceapa, friptura și marinada rezervată într-un 5-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2 ore. Reduceți căldura la minim; gatiti 6-8 ore mai mult sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Îndepărtați friptura;tăiați sau tăiați subțire. Aruncați frunza de dafin. Degresați grăsimea din sucurile de gătit și serviți carnea de porc pe rulouri cu sucuri ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții14
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista