Ridichea murată și sandvișurile cu ceai cu unt dulce ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți ridichi, zahăr granulat, boabe de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Salată De Ridiche De Pepene Verde Cu Ceapă Murată Dulce, Sandvișuri cu ridiche ras cu unt de ierburi, și Sandvișuri cu ceai de ridiche, pătrunjel și unt de lămâie.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția ridichilor, într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând ocazional până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Întindeți 1/2 lingură de unt pe fiecare felie de pâine. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți năsturelul între 4 felii de pâine. Șindrilă ridichile murate peste năsturel (aproximativ 20 pe sandviș), suprapunându-le ușor. Închideți sandvișurile cu restul de 4 felii de pâine. Tăiați crustele. Faceți 2 tăieturi pe fiecare sandviș pentru a forma 4 sandvișuri dreptunghiulare de ceai.