Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cubaneze presate. Această rețetă face 4 porții cu 571 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șuncă coaptă, unt, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandvișuri Cubaneze Presate, Sandvișuri Presate În Stil Cubanez, și Sandvișuri Presate Cu Carne De Porc Cubaneză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați jumătățile de pâine pe lungime, tăind, dar nu prin partea opusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
2
Întindeți muștarul pe părțile tăiate ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
3
Strat cu
4
Friptură de porc la cuptor și următoarele 3 ingrediente. Închideți sandvișurile și întindeți exteriorul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Puneți 1 sandviș într-o tigaie fierbinte, mare, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați o tigaie grea deasupra sandvișului. Gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana cand branza este topita si sandwich-ul este plat. Repetați cu sandwich-ul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Tăiați fiecare sandviș în jumătate și serviți imediat.
8
*1/3 lb. friptura de porc cu aragaz lent feliată subțire poate fi înlocuită.