Sandvișuri cu șuncă, brânză și ciuperci la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă la grătar, brânză și sandvișuri cu ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 869 calorii. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pătrunjel și/sau arpagic, pâine crustă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu ciuperci prăjite și brânză Gouda la grătar, Ciuperci și Patty elvețian se topește: sandwich-uri la grătar pentru doi, și Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci (alias topitura de ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Când este foarte fierbinte, adăugați 1/2 lingură de unt și jumătate din ciuperci; gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron și repetați cu 1/2 lingură mai mult unt și ciupercile rămase; transferați în castron.
Adăugați ierburile în castron și aruncați; condimentează cu sare și piper. Ștergeți tigaia.
Întindeți fiecare felie de pâine cu muștar și sandviș cu cheddar, șuncă, amestec de ciuperci și muenster.
Topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mic.
Adăugați sandvișurile și gătiți, întorcând o dată și adăugând mai mult unt, dacă este necesar, până când pâinea este aurie și brânza se topește, aproximativ 12 minute.
Fotografie de Christopher Testani