Sandvișuri Cu Înghețată Mega Brownie

Sandvișuri Cu Înghețată Mega Brownie
Rețeta Mega Brownie Ice Cream Sandwich-uri ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 10 minute. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție conține 199 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Este perfect pentru Vara. Această rețetă de la breyers.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de amestec de brownie, înghețată, stropi curcubeu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sandvișuri Cu Înghețată Brownie, Sandvișuri Cu Înghețată Brownie, și Sandvișuri Cu Înghețată Brownie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiVară
Revista