Sandvișuri Cu Înghețată De Ciocolată Cu Unt De Arahide

Sandvișurile cu înghețată de ciocolată cu unt de arahide sunt un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, bicarbonat de sodiu și sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Înghețată Dublă Cu Unt De Arahide, și Sandvișuri Cu Înghețată De Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți untul și zaharurile împreună într-un castron mediu cu un mixer manual sau stand la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați oul și vanilia și bateți până se combină.
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul la viteză medie, adăugați ingrediente uscate la amestecul cremos în 2 loturi, bătând 15 până la 20 de secunde după fiecare lot pentru a încorpora și răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ungeți ușor mâinile și folosiți-le pentru a rula aluatul în 16 bile de mărimea nucului. Distanțați uniform bilele pe 2 foi de biscuiți căptușite cu pergament și, folosind palmele, apăsați fiecare bilă într-un 2-in. disc.
Coaceți prăjiturile până când s-au întins și sunt fierte, dar încă moi, aproximativ 10 minute. Se răcește ușor, apoi se transferă într-un suport de copt pentru a se răci complet.
Pentru a face sandvișuri cu înghețată, lingurați 1/4 cană de înghețată pe partea plată a 8 fursecuri. Acoperiți cu fursecurile rămase, cu partea plată în jos, apăsând ușor. Răciți sandvișurile în congelator aproximativ 10 minute, suficient de mult pentru a răci înghețata, dar nu suficient pentru a întări fursecurile. Mănâncă imediat.