Sandvișuri cu tort de Crab dublu stivuite cu Avocado și slănină
Sandvișurile cu tort de Crab dublu stivuite cu Avocado și slănină sunt un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,89 USD pe porție. O porție conține 728 calorii, 25g de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pesmet panko, brioșe, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri de Crab și Avocado cu Mango, Sandvișuri cu brânză dublă și slănină la grătar, și Polizor De Cuptor Dublu Stivuit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cartoful cu apă și aduceți la foc mic. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute, apoi scurgeti si transferati intr-un castron mare. Mash cu un masher de cartofi. Ar trebui să existe aproximativ 1/2 cană piure de cartofi.
Adăugați carne de crab, scallions, maioneză, pesmet, fulgi de ardei roșu și ou bătut. Condimentează după gust cu sare și piper.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 10 minute. Între timp, împărțiți amestecul de crab în 8 chiftele de dimensiuni uniforme.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și aruncați excesul de grăsime.
Ștergeți tigaia curată și reveniți la foc mediu-mare.
Încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Adăugați jumătate de prăjituri de crab în tigaie. Apăsați ușor cu o spatulă pentru a le aplatiza la dimensiunea unei muffi englezești.. Gatiti pana cand partea inferioara se rumeneste, aproximativ 4 minute, apoi intoarceti cu grija si gatiti pana cand a doua parte se rumeneste, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Scoateți și așezați pe o farfurie. Păstrați cald într-un cuptor de 175 F în timp ce gătiți al doilea lot.
Împărțiți jumătate din avocado feliat între brioșele englezești despicate, urmate de 1 tort de crab, apoi 1 felie de slănină. Repetați cu avocado, tort de crab și slănină pentru a obține 2 straturi.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.