Sandvișuri cu slănină și ouă cu față deschisă cu rucola

Sandvișurile cu șuncă și ouă deschise cu rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 631 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de rucola, ouă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Sandvișuri cu șuncă deschisă la grătar, Brie și Rucola, Sandvișuri de curcan, Brie și Nectarine cu față deschisă cu salată de rucola, și Sandvișuri Cu Ouă Italiene Cu Față Deschisă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mare pana se rumeneste si crocanta; transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Periați părțile tăiate ale pâinii cu 1 lingură de ulei.
Așezați pâinea, tăiați părțile în jos, în tigaie. Gatiti la foc mediu pana devin aurii, aproximativ 3 minute.
Așezați 1 pătrat de pâine, cu partea aurie în sus, pe fiecare dintre cele 2 farfurii. Se acoperă fiecare cu jumătate de slănină, apoi 2 felii de roșii.
Bateți 1 lingură de ulei, șalotă și oțet într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Adăugați rucola și aruncați pentru a acoperi.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu. Crăpați ouăle în tigaie.
Se presară sare și piper. Gatiti pana cand albusurile sunt setate si galbenusurile sunt fierte dupa dorinta. Acoperiți fiecare stivă de pâine cu ou, apoi rucola și brânză.