Sandvișuri cu pieptă trasă de sud-vest

Sandvișuri cu pieptă trasă de sud-vest
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare evreiască. Încercați să faceți acasă sandvișuri cu piept de sud-vest. Acest fel principal are 689 de calorii , 73 g de proteine și 33 g de grăsimi per porție. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 5,17 USD per porție . 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați chiles chiles en adobo, apă, piept de vită și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Hanukkah va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 87% . Sandvișurile cu carne de vită la grătar , pieptul de vită la grătar și pieptul înăbușit cu bere cu sos Ding Dang Good sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Asezonam carnea de vita cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Se încălzește o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați uleiul și încălziți până când începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
4
Adăugați carnea și gătiți, răsturnând o dată, până se rumenește pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Transferați carnea în aragazul lent; lasa tigaia pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul, ceapa, pudra de ardei iute, coriandru și chimen la picuraturi în tigaie și amestecați până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați oțet și fierbeți până aproape dispare, răzuind fundul cratiței cu o lingură de lemn. Amestecați apa și turnați amestecul peste piept. Zdrobiți roșiile printre degete în aragazul lent; adăugați sucuri de roșii, chipotles, foi de dafin și melasă. Acoperiți aragazul, puneți-l pe LOW și gătiți pieptul până se desprinde ușor cu o furculiță, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Pentru a servi, lăsați carnea în aragazul lent și folosiți 2 furculițe pentru a o desprinde și amestecați-o uniform în sos; se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
9
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Îngrămădiți carnea pe chifle de tip sandwich și serviți cu jalapenos. (De asemenea, este grozav rulat în tortilla.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sandwich BunSandwich Bun
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista