Sandvișuri Cu Pește La Cuptor

Sandvișuri Cu Pește La Cuptor
Sandvișurile cu pește la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de friptură, lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandvișuri Cu Pește La Cuptor, Sandvișuri cu pește BLT, și Sandvișuri Distractive Cu Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați fileurile de pește într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se presară usturoi și se strecoară suc de lămâie peste ele. Punct cu bucăți de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
UsturoiUsturoi
4
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți sosul de friptură pe partea tăiată a fundului chiflelor. Acoperiți cu bucăți de pește, apoi stropiți cu pansament de fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
Sos De FripturăSos De Friptură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
PeștePește
6
Așezați chiflele de sus peste umplutură și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista