Sandvișuri cu mușchi de porc cu muștar de miere

Sandvișuri cu mușchi de porc cu muștar de miere
Sandvișurile cu mușchi de porc cu muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1102 calorii, 55g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,42 USD pe porție. Dacă aveți vin, usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Miere Mustar Muschiulet De Porc, Miere Mustar Muschiulet De Porc, și Filet de porc cu sos de muștar de miere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Presărați carnea de porc cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carnea de porc și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Transferați carnea de porc pe foaia de copt pregătită și coaceți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 160 de grade F, aproximativ 30 de minute. Lăsați carnea să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere. Feliați carnea de porc în felii groase de 1/4-1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare în aceeași tigaie folosită pentru rumenirea cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotele, sarea și piperul. Gatiti pana cand urechile sunt moi, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la aromă, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
5
Bateți în miere, muștar, oțet și cimbru. Se fierbe până se îngroașă, 2 minute. Se amestecă untul până se topește și se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
OțetOțet
UntUnt
MiereMiere
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Pentru a asambla sandvișurile: îndepărtați muștarul de miere pe părțile tăiate ale baghetelor. Aranjați feliile de porc într-un singur strat pe jumătățile inferioare ale baghetelor. Puneți puțin muștar de miere deasupra cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
BaguetteBaguette
Carne De PorcCarne De Porc
7
Așezați jumătățile de baghetă rămase deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
8
Serviți orice muștar suplimentar de miere alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Sur De los Andes Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista