Sandvișurile cu mușchi de porc cu muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1102 calorii, 55g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,42 USD pe porție. Dacă aveți vin, usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Miere Mustar Muschiulet De Porc, Miere Mustar Muschiulet De Porc, și Filet de porc cu sos de muștar de miere.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Presărați carnea de porc cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați carnea de porc și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
5
Transferați carnea de porc pe foaia de copt pregătită și coaceți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 160 de grade F, aproximativ 30 de minute. Lăsați carnea să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere. Feliați carnea de porc în felii groase de 1/4-1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Foaie De Copt
Cuptor
1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare în aceeași tigaie folosită pentru rumenirea cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați șalotele, sarea și piperul. Gatiti pana cand urechile sunt moi, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la aromă, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
5
Bateți în miere, muștar, oțet și cimbru. Se fierbe până se îngroașă, 2 minute. Se amestecă untul până se topește și se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar
Oțet
Unt
Miere
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Pentru a asambla sandvișurile: îndepărtați muștarul de miere pe părțile tăiate ale baghetelor. Aranjați feliile de porc într-un singur strat pe jumătățile inferioare ale baghetelor. Puneți puțin muștar de miere deasupra cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De Muștar
Carne De Porc Gătită
Baguette
Carne De Porc
7
Așezați jumătățile de baghetă rămase deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
8
Serviți orice muștar suplimentar de miere alături.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Sur De los Andes Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.