Sandvișuri cu friptură cu brânză "Go Big Blue"

Sandvișuri cu friptură cu brânză
Sandvișurile cu friptură de flanc cu brânză" Go Big Blue " ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 487 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, sare, friptură de flanc marinată cu ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Friptură De Flanc Cu Brânză Albastră, Friptură De Flanc Balsamic Cu Brânză Albastră, și Friptură de flanc marinată cu sos de brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 de căldură (mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Tăiați ceapa în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Periați cu 1 lingură. ulei de măsline și presărați cu 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
5
Așezați fâșii de piper într-un castron mare și stropiți cu 1 lingură. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Se presară cu 1/4 linguriță rămasă. sare și 1/4 linguriță. piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
7
Ceapa la grătar și fâșiile de ardei gras, acoperite cu capac la grătar, peste 400 până la 450 (mare) se încălzesc 7 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Periați laturile tăiate ale rulourilor cu restul de 2 linguri. uleiul de măsline și grătarul, tăiați părțile în jos, fără capac pentru grătar, peste 400 până la 450 (mare) încălziți 1 până la 2 minute sau până când se rumenesc ușor și se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Întindeți brânza albastră pe părțile tăiate ale fundului ruloului; deasupra cu rucola, fâșii de ardei gras, friptură și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
La 8 PruneLa 8 Prune
10
Întindeți maioneza pe părțile tăiate ale blaturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
La 8 PruneLa 8 Prune
11
Așezați blaturile cu role, cu maioneza în jos, deasupra cepei, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
La 8 PruneLa 8 Prune
12
* Chiflele de hamburger franceze pot fi înlocuite. Am testat cu chifle de Hamburger Franceze Publix.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
13
Notă:Am testat cu brânză albastră Saga Classic cu coajă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
14
Sandvișuri cu friptură de flanc cu Brie: înlocuiți 5 oz. Brie, coaja îndepărtată, pentru brânză albastră. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
15
Sandvișuri cu pui cu ierburi: înlocuiți pieptul de pui marinat cu ierburi pentru friptura de flanc. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
16
Sandvișuri de pui cu ierburi cu piersici la grătar: reduceți ceapa la 1 și ardeii grași roșii la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
17
Tăiați 2 piersici mari în runde groase de 1/4 inch, tăind tulpina și capetele inferioare. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, felii de piersici la grătar, acoperite cu capac pentru grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) încălziți 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când apar semne de grătar. Asamblați sandvișuri conform instrucțiunilor, topping ceapa cu felii de piersici. Pregătire: 20 min., Grătar: 32 min., Stand: 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista