Sandvișuri Cu Creveți

Sandvișuri Cu Creveți
Creveți Patty sandwich-uri este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,97 USD pe porție. O porție conține 375 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, amestec de clătite, chifle de hamburger și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Dovlecei, Sandvișuri Cu Patty De Ton, și Peppermint Patty Mini Sandwich-Uri Cookie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați creveții, eglefinul, amestecul de clătite, făina de porumb, pătrunjelul, sarea de țelină, muștarul și boia; se amestecă bine. Formați în opt chiftele. Se acoperă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sare De țelinăSare De țelină
Frisca De NucsoaraFrisca De Nucsoara
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
EglefinEglefin
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3
Într-o tigaie mare, gătiți chiftelele în ulei la foc mediu-mare timp de 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți pe chifle cu salată, roșii și ceapă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții pot fi împerecheați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinul Save Me San Francisco Bullet Proof Picasso Sauvignon Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Salvează-Mă San Francisco Bullet Proof Picasso Sauvignon Blanc Vin
Salvează-Mă San Francisco Bullet Proof Picasso Sauvignon Blanc Vin
Provenind din județul Monterey, acesta este un Sauvignon Blanc clasic care oferă un adevărat caracter varietal. Fructe-înainte cu grapefruit intens și lămâie proaspătă, acest Sauvignon Blanc are o adâncime de fructe citrice, tropicale și un finisaj zesty. Senzația sa generoasă de gură și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista