Sandvișuri Cu Castraveți

Sandvișuri Cu Castraveți
O porție conține 313 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.21 pe portie. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă tartinabilă din carton, la 3 castraveți, pâine de secară pumpernickel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Castraveți, Sandwich-Uri De Ceai De Castravete-Secară, și Sandvișuri Cu Castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați crema de brânză și amestecul de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Răspândiți pe o parte a fiecărei felii de pâine. Curățați castraveții dacă doriți; feliați subțire și așezați pe șase felii de pâine. Se acoperă cu pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista