Sandvișuri cu cartofi și ouă în stil marocan
Sandvișurile cu cartofi și ouă în stil marocan sunt un fără lactate și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,37 USD pe porție. O porție conține 407 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați rulouri kaiser, semințe de chimen, ardei prăjiți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Dieta 5:2-coacere de cartofi în stil marocan = 233 calorii, Aragaz lent tocană de pui și cartofi în stil marocan, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți ouăle cu apă rece cu 1 1/2 inci într - o cratiță de 1 1/2 până la 2 litri și aduceți la fierbere, parțial acoperită. Reduceți căldura la minim și gătiți ouăle, acoperite, 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte, acoperite, 15 minute. Clătiți ouăle sub apă rece 5 minute pentru a opri gătitul. Cojiți ouăle și sfertul pe lungime.
Între timp, prăjiți semințele de chimen într-o tigaie grea uscată de 12 inci la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate și cu câteva nuanțe mai întunecate, aproximativ 4 minute.
Se transferă într-un castron pentru a se răci, apoi se macină într-o pulbere în râșniță.
Transferați într-un castron mic de servire.
Gatiti ardeii, ceapa, cartofii, sarea si piperul in ulei in aceeasi tigaie la foc moderat, acoperita, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt rumenite si foarte fragede, 15-20 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați un capăt al fiecărei role și scoateți o parte din pâine din centru pentru a forma un buzunar larg adânc în fiecare rolă. Puneți 2 sferturi de ou în partea de jos a fiecărui buzunar și umpleți cu amestec de legume. Completați fiecare sandviș cu 2 sferturi de ou rămase și presărați cu o parte din chimen.
Serviți sandvișuri cu chimen și ulei rămas și harissa pentru condimentare.