Sandvișuri cu carne de vită și Cheddar la grătar cu aragaz lent

Sandvișuri cu carne de vită și Cheddar la grătar cu aragaz lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu Chili și Cheddar la grătar cu aragaz lent. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 582 calorii. Această rețetă servește 10. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, friptură de vită, rulouri de kaiser de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, Sandvișuri Cu Pui La Grătar Teriyaki Cu Aragaz Lent, și Sandvișuri De Vită La Grătar Cu Gătit Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți friptura de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Presărați amestecul de condimente (uscat) peste carnea de vită; stropiți cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore (condimentul de chili va apărea negru când este gata).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate CubulețeAproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate Cubulețe
4
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Grăsime degresată din partea de sus a sucurilor în aragaz. Se taie carnea de vită, folosind 2 furci. Se amestecă carnea de vită mărunțită în sucuri în aragaz. Pentru a servi, umpleți fiecare rulou cu 1/2 cană de vită și acoperiți cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista