Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent

Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz gratar Carne de vită sandwich-uri ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 374 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, ardei gras, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Grătar Cu Aragaz Lent-Carne De Vită, Sandvișuri De Vită Cu Grătar Afumat Cu Aragaz Lent, și Sandvișuri cu grătar de vită și porc cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea de vită în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Puneți carnea de vită în aragazul lent de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția chiflelor; se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
5
Scoateți carnea de vită la placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați în felii subțiri; reveniți la aragaz.
7
Acoperiți și gătiți la foc mic cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când carnea de vită este fierbinte. Umpleți chiflele cu amestec de carne de vită. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista