Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar

Nevoie de o curs principal fără lactate? Sandvișurile cu carne de vită la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 538 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos de grătar îmbuteliat, friptură de chuck dezosată, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, și Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de vită și tăiați-o în cuburi de 1 inch.
Puneți carnea de vită într-un aragaz lent electric; amestecați ceapa și sosul de grătar. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mic timp de 8 ore.
Scoateți carnea de vită și ceapa din aragazul lent cu o lingură cu fante. Se toacă amestecul de vită cu 2 furculițe; pus deoparte.
Combinați amidonul de porumb și apa și adăugați amestecul de amidon de porumb la amestecul de sos de grătar în aragazul lent, amestecând bine. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mare timp de 1 minut. Întoarceți amestecul de carne de vită mărunțită la aragazul lent; acoperiți și gătiți 10 minute.
Notă: puteți congela amestecul de carne de vită la grătar într-un recipient etanș până la 3 luni.