Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar

Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar
Nevoie de o curs principal fără lactate? Sandvișurile cu carne de vită la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 538 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos de grătar îmbuteliat, friptură de chuck dezosată, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, și Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din carne de vită și tăiați-o în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Puneți carnea de vită într-un aragaz lent electric; amestecați ceapa și sosul de grătar. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Scoateți carnea de vită și ceapa din aragazul lent cu o lingură cu fante. Se toacă amestecul de vită cu 2 furculițe; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Combinați amidonul de porumb și apa și adăugați amestecul de amidon de porumb la amestecul de sos de grătar în aragazul lent, amestecând bine. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mare timp de 1 minut. Întoarceți amestecul de carne de vită mărunțită la aragazul lent; acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Serviți pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Notă: puteți congela amestecul de carne de vită la grătar într-un recipient etanș până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista