Sandvișuri cu carne de porc zgâriată
Sandvișurile de porc cu zeață este un fel principal american. Această rețetă servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 412 calorii, 27 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 1,85 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, muschi de porc, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 63%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwich-uri, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwich-uri și Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwich-uri.
Instrucțiuni
Amestecați sosul barbeque, ceapa, ketchup-ul, zahărul brun, sarea, piperul negru și pudra de chili într-un cuptor lent; adăugați muschii de porc și acoperiți cu sos. Acoperiți și gătiți la foc mare până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 4 1/2 ore. Tocați carnea de porc cu 2 furculițe. Păstrați cald la scăzut până când este gata de servire.