Sandvișuri Cu Carne De Porc

Sandvișuri Cu Carne De Porc
Sandvișurile cu carne de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 117 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, boia maghiară, umăr de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Sandvișuri Cu Carne De Porc, și Sandvișuri de porc trase la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați muștarul, mierea, 1 linguriță sare, 1 lingură piper, boia și usturoiul într-un bol. Înțepați carnea de porc pe toate părțile (inclusiv grăsimea) cu un cuțit de tăiat, adânc de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
MiereMiere
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Periați peste tot cu amestecul de muștar. Înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Desfaceți carnea de porc, puneți-o într-o tigaie și aduceți-o la temperatura camerei. Între timp, preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
4
Transferați carnea de porc la cuptor și turnați apă fierbinte de 1 inch în tigaie. Gatiti 3 ore, adaugand apa dupa cum este necesar pentru a mentine 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți tigaia din cuptor, adăugați apă dacă este necesar și acoperiți bine cu folie. Reveniți la cuptor și gătiți încă 6 ore. Opriți cuptorul și lăsați carnea de porc să se odihnească înăuntru, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Între timp, faceți sosul: topiți untul cu uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
8
Adăugați usturoiul și boiaua și gătiți încă 2 până la 3 minute (reduceți focul dacă usturoiul începe să se rumenească). Se amestecă zahărul brun, conservele, ketchup-ul și sosul de chili, amestecând după fiecare adăugare. Se aduce la foc mic, apoi se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De ChiliSos De Chili
ConservăConservă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
9
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
10
Scoateți carnea de porc din cuptor și scoateți carnea de pe os. Tăiați grosolan carnea folosind 2 furculițe de sculptură. Aruncați cu o parte din sosul de grătar și sucurile de tigaie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De GrătarSos De Grătar
OsOs
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sculptură FurculițăSculptură Furculiță
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Se servește pe rulouri cu salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Fotografie de Steve Giralt
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista