Sandvișurile cu carne de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 117 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, boia maghiară, umăr de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Sandvișuri Cu Carne De Porc, și Sandvișuri de porc trase la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați muștarul, mierea, 1 linguriță sare, 1 lingură piper, boia și usturoiul într-un bol. Înțepați carnea de porc pe toate părțile (inclusiv grăsimea) cu un cuțit de tăiat, adânc de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Piper
Miere
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
2
Periați peste tot cu amestecul de muștar. Înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Desfaceți carnea de porc, puneți-o într-o tigaie și aduceți-o la temperatura camerei. Între timp, preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
4
Transferați carnea de porc la cuptor și turnați apă fierbinte de 1 inch în tigaie. Gatiti 3 ore, adaugand apa dupa cum este necesar pentru a mentine 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Scoateți tigaia din cuptor, adăugați apă dacă este necesar și acoperiți bine cu folie. Reveniți la cuptor și gătiți încă 6 ore. Opriți cuptorul și lăsați carnea de porc să se odihnească înăuntru, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
6
Între timp, faceți sosul: topiți untul cu uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă
8
Adăugați usturoiul și boiaua și gătiți încă 2 până la 3 minute (reduceți focul dacă usturoiul începe să se rumenească). Se amestecă zahărul brun, conservele, ketchup-ul și sosul de chili, amestecând după fiecare adăugare. Se aduce la foc mic, apoi se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Chili
Conservă
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Oțet
Usturoi
9
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
10
Scoateți carnea de porc din cuptor și scoateți carnea de pe os. Tăiați grosolan carnea folosind 2 furculițe de sculptură. Aruncați cu o parte din sosul de grătar și sucurile de tigaie și condimentați cu sare și piper.