Sandvișuri cu brânză la grătar Tom și Jack
Rețeta Sandwich-uri cu brânză la grătar Tom și Jack se poate face în aproximativ 55 de minute . Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 358 de calorii , 7 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, frunze de coriandru, pâine și ceapă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv prietenos cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Bitter Gourd Boiled With Pork Ribs (Ma-Ra Tom Ka-Dook Mou) , Sandwich-uri cu pui și vinete la grătar și Sandwich-uri cu pește la grătar .
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, stropiți roșiile cu ulei și asezonați cu sare și piper, după gust. Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt și puneți deasupra un grătar de răcire. Aranjați feliile de roșii pe grătar. Se prăjește până când roșiile încep să se caramelizeze pe margini, 20 până la 25 de minute.
Scoateți și lăsați să se răcească, apoi tocați ușor.
Puneți coriandrul, ceapa, coaja de lămâie și un praf de sare împreună pe o masă de tăiat. Se toaca energic pana se toaca marunt si se omogenizeaza.
Se amestecă roșiile tocate.
Pe o tigaie sau o tigaie suficient de mare pentru a potrivi sandvișurile, adăugați jumătate din unt la foc mediu-înalt. Construiți sandvișurile direct pe grătar punând 1 felie de pâine pe tigaie, asigurându-vă că pâinea se umezește cu unt. Acoperiți cu o felie de brânză, stropiți uniform cu 1 lingură din amestecul ceapă-roșii, o a doua felie de brânză și apoi acoperiți cu o altă bucată de pâine. Repetați pentru restul sandvișurilor, apăsând ușor fiecare sandviș cu o spatulă. După ce brânza începe să se topească puțin, verificați culoarea fundului sandvișului și, dacă este maro auriu, întoarceți ușor.
Adăugați cealaltă jumătate de unt pe margini și apăsați ușor fiecare sandviș în timp ce prăjiți a doua parte.
Scoateți când fundul dezvăluie o culoare maro auriu și brânza este topită, aproximativ 4 minute. Aranjați pe farfurii de servire și serviți.