Sandvișuri cu brânză la grătar Tom și Jack

Sandvișuri cu brânză la grătar Tom și Jack
Rețeta Sandwich-uri cu brânză la grătar Tom și Jack se poate face în aproximativ 55 de minute . Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 358 de calorii , 7 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, frunze de coriandru, pâine și ceapă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv prietenos cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Bitter Gourd Boiled With Pork Ribs (Ma-Ra Tom Ka-Dook Mou) , Sandwich-uri cu pui și vinete la grătar și Sandwich-uri cu pește la grătar .

Instrucțiuni

1
Încinge cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mic, stropiți roșiile cu ulei și asezonați cu sare și piper, după gust. Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt și puneți deasupra un grătar de răcire. Aranjați feliile de roșii pe grătar. Se prăjește până când roșiile încep să se caramelizeze pe margini, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scoateți și lăsați să se răcească, apoi tocați ușor.
4
Puneți coriandrul, ceapa, coaja de lămâie și un praf de sare împreună pe o masă de tăiat. Se toaca energic pana se toaca marunt si se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Se amestecă roșiile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Pe o tigaie sau o tigaie suficient de mare pentru a potrivi sandvișurile, adăugați jumătate din unt la foc mediu-înalt. Construiți sandvișurile direct pe grătar punând 1 felie de pâine pe tigaie, asigurându-vă că pâinea se umezește cu unt. Acoperiți cu o felie de brânză, stropiți uniform cu 1 lingură din amestecul ceapă-roșii, o a doua felie de brânză și apoi acoperiți cu o altă bucată de pâine. Repetați pentru restul sandvișurilor, apăsând ușor fiecare sandviș cu o spatulă. După ce brânza începe să se topească puțin, verificați culoarea fundului sandvișului și, dacă este maro auriu, întoarceți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Adăugați cealaltă jumătate de unt pe margini și apăsați ușor fiecare sandviș în timp ce prăjiți a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Scoateți când fundul dezvăluie o culoare maro auriu și brânza este topită, aproximativ 4 minute. Aranjați pe farfurii de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista